rreth meje

Vasil Tole është kompozitor, muzikolog dhe etnomuzikolog me njohje kombëtare, mbarëkombëtare dhe ndërkombëtare. Me veprimtari krijuese dhe kërkimore në të gjitha fushat dhe llojet e krijimtarisë muzikore: vokale, instrumentale, simfonike e skenike.

Lexo më shumë

Kompozime

të reja

ROCKER SHOW IN THE NIGHT

In pulvinar aliquet fringilla. Mauris commodo justo eu dolor tristique iaculis. Proin sit amet velit iaculis, aliquet massa vel, suscipit ante. Mauris iaculis erat at pellentesque…

06 December / Doors open at 23:00

Maroon 6 on the dance floor

In pulvinar aliquet fringilla. Mauris commodo justo eu dolor tristique iaculis. Proin sit amet velit iaculis, aliquet massa vel, suscipit ante. Mauris iaculis erat at pellentesque…

75 Bishopgate Street, SEATON, UK

06 December / Doors open at 23:00

ALT-J – SWEDEN MUSIC TALENT

In pulvinar aliquet fringilla. Mauris commodo justo eu dolor tristique iaculis. Proin sit amet velit iaculis, aliquet massa vel, suscipit ante. Mauris iaculis erat at pellentesque…

75 Bishopgate Street, SEATON, UK

foto galeri

Shiko më shumë