Kompozime muzikore

2022“Koncert” për violin and orchestra (dhe klavir); ISWC: T-314.271.024-1; GEMA-Werk.-Nr: 32471493-001
2022“Temë me variacione”, për fagot e piano (dhe orkestër harqesh)
2022“Agoj 3”, “Temë me 12 variacione”, për piano solo; ISWC: T-309.996.475-3; GEMA-Werk.-Nr: 30502718-001
2022“Broj, broj, broj”, për kor “a cappella”, SATB; ISWC: T-309.996.470-8; GEMA-Werk.-Nr: 30502663-001
2022“Korba unë, qyqja unë”, për kor “a cappella”, SATB; ISWC: T-309.996.469-5; GEMA-Werk.-Nr: 30502631-001
2022“Hajde, hajde”, për kor “a cappella”, SATB; ISWC: T-309.996.466-2; GEMA-Werk.-Nr: 30502573-001
2022“A se”,për kor “a cappella”, SATB; ISWC: T-309.996.463-9; GEMA-Werk.-Nr: 30502543-001
2022“Amane”, për kor “a cappella”, SATB; ISWC: T-309.996.474-2; GEMA-Werk.-Nr: 30502688-001
2022“Elegji”, për kuartet kornosh in F
2022“Amane” për kuartet fagotësh
2022“Korba unë, qyqja unë” për kuartet fagotësh
2021“PolifonISO”, për piano solo; ISWC: T-308.102.824-8; GEMA-Werk.-Nr: 29454728-001
2021“Valle antike-danse antique” pёr orkestёr harqesh\string orchestra; ISWC: T-306.693.187-7; GEMA-Werk.-Nr: 28891980-001
2021“Cim, cim, ca”, pёr soprano\tenor e piano.Poezia popullore; ISWC: T-306.693.286-9; GEMA-Werk.-Nr: 28891996-001
2021“Kur mё shkon sokakut”, pёr soprano\tenor dhe piano. Poezia popullore; ISWC: T-306.693.151-5; GEMA-Werk.-Nr: 28891876-001
2020“Gjergj Kastrioti Skënderbeu, kryezot i Arbërit”, për solistё, kor SATB dhe orkestër simfonike.
– Uvertura me perkusion
– Introit: Requiem aeternam, pёr kor dhe orkestёr harqesh
– “Endra e Shёn Gjergjit”, arie pёr solist bariton dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.873-0; GEMA work no.: 24478693-001
– “Kyrie Eleison” pёr solist soprano, kor dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.877-4; GEMA work no.: 24478909-001
– “Malli pёr atdhe”, arie pёr solist bariton dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.872-9; GEMA work no.: 24478596-001
“Sanctus” pёr kor dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.933-5; GEMA work no.: 24479199-001
– “Lirinё nuk jua solla unё”, arie pёr solist tenor dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.866-1; GEMA work no.: 24478338-001
“Gloria” pёr solistё SATB, kor dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.935-7; GEMA work no.: 24479236-001
“O burrani mbi ta”, arie pёr solit tenor, kor dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.871-8; GEMA work no.: 24478495-001
“Agnus Dei” dhe “Vajtimi i Lekё Dukagjinit pёr Gjergj Kastriotin-Skёnderbeun”, pёr solist, kor dhe orkestёr; ISWC: T-804.242.930-2; GEMA work no.: 24479156-001
Finale-“Skёnderbeu kryezot”, me orkestёr simfonike; ISWC: T-307.015.351-0; GEMA-Werk.-Nr: 29051848-001
2020“Missa Solemnis”, për solistё, kor SATB dhe orkestër simfonike; ISWC: T-301.138.273-9; GEMA-Werk.-Nr: 26222357-001
2020Arbёreshe”, temё me variacione pёr piano; ISWC: T-804.253.275-3; GEMA work no.: 24641580-001
2020“Ti meriton”, pёr kor SATB dhe për zёra burrash-baritonё, mbi tekstin e Liturgjisё Orthodhokse; ISWC: T-302.225.358-9; GEMA Plant No.-No: 26917977-001
2018“Agoj 2”, album pianistik me 4 pjesȅ pȅr piano; ISWC: T-307.015.382-7; GEMA-Werk.-Nr: 29052014-001
2017“EP”, pёr orkestёr simfonike; ISWC: T-803.819.592-6; GEMA work no.: 19276246-001
2017Diligencia De Carmona”, për SATB, poezia në spanjisht Fernando Villalon; ISWC: T-307.015.456-8; GEMA-Werk.-Nr: 29052133-001
2017“Janinulla”, për soprano\tenor dhe piano. Poezia popullore; ISWC: T-803.830.180-4; GEMA work no.: 19414884-001
2016“Asaman”, për soprano/tenor dhe piano. Poezia popullore; ISWC: T-803.710.659-6; GEMA work no.: 17982006-001
2016“Dhimbja e gëzimit”, me poezi të Florion Zykës. Festival i 55 – RTSH-së; ISWC: T-307.016.957-8; GEMA-Werk.-Nr: 29052577-001
2016“Amen”, pёr piano; ISWC: T-803.656.943-5; GEMA work no.: 16673765-001
2016“Bach-Pentatonic”, pёr piano; ISWC: T-307.015.992-7; GEMA-Werk.-Nr: 29052235-001
2016“Suita pastorale”, me tre kohë pёr flaut solo; ISWC: T-307.016.127-8; GEMA-Werk.-Nr: 29052295-001
2016“Suita pastorale”, me tre kohë, pёrshtatur pёr klarinetё solo
2015“Strumbullari”, pёr piano; ISWC: T-803.620.622-2; GEMA work no.: 16407625-001
2015“Iso-polyphony multiverse”, pёr orkestёr simfonike; ISWC: T-803.620.598-9; GEMA work no.: 16407538-001
2015“Alla shqiptarçe”, pёr violin solo; ISWC: T-803.561.827-1; GEMA work no.: 16034662-001
2014“Himn jetës”, kёngё me poezi të Fatos Arapit. Festivali i 53 i RTSH-së; ISWC: T-803.876.175-1; GEMA work no.: 19860767-001
2012“Tetë variacione mbi një temë popullore beratase”, pёr piano; ISWC: T-803.561.828-2; GEMA work no.: 16034664-001
2012“Red and Black Flag”-prelude, pёr piano; ISWC: T-307.016.960-3; GEMA-Werk.-Nr: 29052768-001
2010“AGOJ”, album pianistik për fëmijë; ISWC: T-802.866.853-4; GEMA work no.: 11504758-001
2004OPERA “EUMENIDES”, per solist, kor, recitues, valltare dhe orkestër; ISWC: T-802.866.848-7; GEMA work no.: 10497234-001
– “Prologue-Uvertura” pёr orkestёr
“Aria e Pithisё”, pёr soliste soprano dhe orkestёr
– Interlud, pёr orkestёr
– “Aria e Apollonit” pёr solist baritone dhe orkestёr
– “Dueti i Orestit me Apollonit”, duet me orkestёr
– “Aria e Klitemnestrёs”, pёr dy soliste: soprano, alto, kori i Eumenideve dhe orkestёr
– “Hakmarrja”, korifeja dhe kori i Eumenideve” dhe orchestra
– “Aria e Apollonit” pёr solit bari
tone dhe kori i priftёrinjve tё Delfit dhe orkestёr
– “Aria e Orestit”, pёr solit tenor dhe orkestёr
– “Ndjekja”, Korifeja dhe kori i Eumenideve dhe orkestёr
– “Dueti i Orestit dhe Korifesё” dhe orchestra
– “Vallja dhe Himni i Eumenideve”, pёr balet, korin e Eumenideve dhe orkestёr
Aria e Athinasё”, pёr soliste mezzo soprano dhe orkestёr
– “Athinaja, Korifeja dhe kori i Eumenideve”, dhe orkhestra
– “Athinaja, Oresti dhe kori i Eumenideve” dhe orkestra
– “Korifeja dhe Eumenidet” dhe orchestra
“Finale, Aeropag”
2001“Lundërtarët e vjetër”, për sop dhe piano. Poezia Arian Leka; ISWC: T-803.839.978-0; GEMA work no.: 19512891-001
2000“Përjetësia” (Infiniteness), për bariton dhe piano. Poezia nga Lasgush Poradeci.
2000“Ç’u mbush mali me dëborë” për korr vajzash\miks dhe piano. Poezia nga Lasgush Poradeci.
2000“Suita” me tema popullore greke, I,II, pёr orkestёr simfonike; ISWC: T-803.620.608-4; GEMA work no.: 16407574-001
2000“Dikotomi” për kuintet fryme. (Fl, Ob, Cl in b, Horn, Fagot); ISWC: T-803.561.831-7; GEMA work no.: 16034685-001
1999“Erë e borzilokut” për soprano, v.ni, v.c dhe piano. Poezia popullore; ISWC: T-803.839.998-4; GEMA work no.: 19512912-001
1999“A Psalmodie bono”, për orkestër harqesh; ISWC: T-803.561.829-3; GEMA work no.: 16034668-001
1999“Hoax”, v.cello solo; ISWC: T-803.561.832-8; GEMA work no.: 11477166-001
1999Muzika e filmit “Lotët e Kosovës”, film dokumentar me regji të Kujtim Çashkut dhe skenar të Vath Koreshit.
1999Muzika e filmit“Lojë botash”, film dokumentar me regji të Pluton Vasit dhe skenar të Fatos Baxhakut.
1998“Këngëzë” për soprano\tenor dhe piano. Poezia popullore; ISWC: T-803.840.001-1; GEMA work no.: 19512933-001
1997“Ep-event” për violinë, violë dhe v.cello; ISWC: T-801.412.969-3; GEMA work no.: 4527251-001
1997“Shatra-Patra” për 3 daulle; ISWC: T-803.620.620-0; GEMA work no.: 16407615-001
1997“R.I.P”-Rest in Peace, pёr piano; ISWC: T-801.412.951-3; GEMA work no.: 4527256-001
1996“Trias” për flaut dhe orkestër simfonike; ISWC: T-801.413.071-4; GEMA work no.: 4527226-001
1996“Genotip” për orkestër të madhe; ISWC: T-801.413.054-3; GEMA work no.: 4527230-001
1996“Sarajevalium” për bariton dhe piano. Poezia Ervin Hatibi.
1995“W” in memoriam, për Cl, Violinë, V.Cello, Piano dhe Drum I, II, III; ISWC: T-801.412.967-1; GEMA work no.: 4527252-001
1995“DdA”, kuartet harqesh; ISWC: T-801.412.961-5; GEMA work no.: 4527254-001
1995“Iso-Gjëma”, për 16 zëra vajzash; ISWC: T-307.017.006-4; GEMA-Werk.-Nr: 29052892-001
1994“Avaz II” për 3 Viola, 5 Violina, 2 Fl, Cl, Drum I, II; ISWC: T-801.412.964-8; GEMA work no.: 4527253-001
1994“Avaz” për kuartet fagotësh; ISWC: T-801.412.947-7; GEMA work no.: 4527258-001
1994“88”, pёr piano; ISWC: T-803.620.625-5; GEMA work no.: 16407642-001
1994“Bizantine”, për bas dhe piano; SWC: T-307.017.007-5; GEMA-Werk.-Nr: 29052895-001
1993“Age of Cage”, pёr piano; ISWC: T-801.412.958-0; GEMA work no.: 4527255-001
1993“Pheromones” për Fl, Cl, V.cello dhe Piano; ISWC: T-801.413.075-8; GEMA work no.: 4527224-001
1993“Epitaf dhe Britmë”, për kuartet harqesh, Fl, Cl, Fagot dhe Piano; ISWC: T-803.612.256-3; GEMA work no.: 16372520-001
1992“Metamorfozë” për 24 instrumentistë harqesh; ISWC: T-801.413.044-1; GEMA work no.: 4527234-00
1992“Portret simbolik dhe vdekja e tij”, pёr piano; ISWC: T-307.017.002-0; GEMA-Werk.-Nr: 29052884-001
1991“Rend, rend or Marathonomak”; ISWC: T-801.413.069-0; GEMA work no.: 4527227-001
1991“Pesë skica” për kuartet harqesh; ISWC: T-307.016.999-8; GEMA-Werk.-Nr: 29052876-001
1990“Koncert për orkestër”; ISWC: T-803.620.617-5; GEMA work no.: 16407606-001
1990Suitë me 6 kohë, pёr violinё dhe piano;  ISWC: T-801.413.047-4; GEMA work no.: 4527233-001
1990“Skerco”, pёr cl in b dhe piano; ISWC: T-801.413.038-3; GEMA work no.: 4527236-001
1989“Kontrast”, variacion simfonik; ISWC: T-803.561.833-9; GEMA work no.: 16034696-001
1989“Kosova”, për bas dhe piano. Poezia Ali Podrimja
1989«As më ngre shaminë”, kёngё, kompleksi i djemve Përmet. Regjistruar nga RTSH.
1988“Dallëndyshe e parë”, kёngё,  me poezi të Fatos Arapit. Anketa muzikore e Radio-Tiranës.
1988“Rondo”, për orkestër harqesh; ISWC: T-803.612.254-1; GEMA work no.: 16372518-001
1988“Rondo”, pёr piano; ISWC: T-801.412.911-5; GEMA work no.: 4527262-001
1988Sonatë me 3 kohë, pёr violin dhe piano; ISWC: T-803.620.624-4; GEMA work no.: 16407631-001
1987“Poemë simfonike”; ISWC: T-801.413.051-0; GEMA work no.: 4527231-001
1987“Këngët e Jutbinës”. Cikël romancash për bariton, tenor dhe piano. Poezitë popullore; ISWC: T-307.016.996-5; GEMA-Werk.-Nr: 29052867-001
1986“Suitë” me 4 kohë, pёr orkestёr simfonike; ISWC: T-801.413.047-4; GEMA work no.: 4527233-001