Odiseja dhe sirenat, grishje drejt viseve iso-polifonike të Epirit

Description

Titulli: Odiseja dhe sirenat, grishje drejt viseve iso-polifonike të Epirit

Shtëpia botuese: Uegen 

Viti i botimit: 2005

Nr. faqeve: 72

ISBN: 978-99943-31-63-9

 

Ky libër është botuar edhe në gjuhën angleze.