Fjalor i muzikës klasike dhe popullore

Description

Titulli: Fjalor i muzikës klasike dhe popullore (bashkautor)

Shtëpia botuese:Akademia e Shkencave e Shqipërisë

Viti i botimit: 2015

Nr. faqeve: 393

ISBN: 978-99956-10-82-1