Faksimile

Faksimile të veprave muzikore

  • Dikotomi“, për kuintet fryme – 2000
  • A Psalmodie bono“, për orkestër harqesh – 1999
  • Trias“, për flaut dhe orkestër simfonike – 1996
  • Genotip“, për orkestër të madhe – 1996
  • DdA“, kuartet harqesh – 1994
  • Epitaf dhe Britmë“, për kuartet harqesh-1993