Interpretime muzikore

Titulli i veprës:Interpretuar më:Kush dhe ku e ka interpretuar:Regjistruar, botuar ose realizuar CD
Kontrast”, valle simfonike për orkestër.25.09.1989Interpretuar nga orkestra simfonike e R.T.V Shqiptar në në sallën e T.O.B-it. Dirigjent Eno Koço.Filmuar nga RTV shqiptar
13.06.1999Riinterpretuar nga orkestra simfonike e R.T.V me dirigjent Rifat Teqen.Filmuar dhe inçizuar nga RTV shqiptar
Rondo” për piano.31.10.1989Interpretuar nga Thanas Paskali në sallën e Akademisë së Arteve, Tiranë.
17. 11. 1989Interpretuar nga Thanas Paskali në sallën e Akademisë së Arteve, Tiranë.
20.12.1996Interpretuar nga Mimoza Oga në sallën e T.O.B-it.
05. 05. 1998Riinterpretuar nga Mimoza Oga në në Festivalin e interpretimit të muzikës bashkëkohore “Nikolla Zoraqi”, në sallën e TOB.
13.05.1998Inçizuar në studiot e Radio-Tiranës nga Mimoza Oga.
04.07.1999Riinterpretuar nga Thanas Paskali në Studion Audiovizive të TOB.
Rondo” për harqe.1992Interpretuar dhe inçizuar në studio nga orkestra e harqeve e R.T.V. shqiptar. Dirigjent Ferdinand Deda.
10.03.1998Interpretuar në “Dhimotiko Athinon”, nga orkestra e harqeve e Teatrit të Operas dhe Baletit,Tiranë, dirigjent Bujar Llapaj. Në koncertin e organizuar me rastin e vizitës së presidentit shqiptar Z. Rexhep Mejdani në Greqi.Vepra u regjistrua nga kanali privat grek “Kanali 5” dhe u transmetua prej tij më dt. 25 Mars 1998.
07.09. 1998Inçizuar në studion e Radio-Tiranës nga orkestra e harqeve e qytetit të Durrësit me dirigjent Petrika Afezolli.
12.09. 1998Interpretuar si premierë botërore në konkursin ndërkombëtar të kompozicionit “World Music”, Fivizzano-Itali nga orkestra e harqeve të Durresit, dirigjent Petrika Afezolli.
17.04.2000Riinterpretuar në Tiranë nga orkestra e harqeve “Tinguj të rinj” me dirigjent Petrika Afezollin në sallën “DEA” të Pallatit të Kulturës.
Suita” për violinë dhe piano.03.04. 1990Interpretuar nga Jani Papadhimitri në violinë dhe Thanas Paskali në piano në sallën e T.O.B-it, Tiranë.
Koncert” për orkestër simfonike.28.05.1990Interpretuar nga orkestra simfonike e R.T.V Shqiptar, dirigjent Eno Koço, në sallën e T.O.B-it, Tiranë. Inçizuar në studiot e Radio-Tiranës në Maj 1990.
Rent or Marrathonomak” për orkestër simfonike.23.01.1992Interpretuar nga orkestra simfonike e R.T.V Shqiptar, në sallën e T.O.B-it, Tiranë. Dirigjent Bujar Llapaj.Inçizuar nga salla.
Epitaf dhe Britmë” për ansambël.28.04.1993Interpretuar nga ansambli miks i Akademisë së Arteve dhe Teatrit të Operas dhe Baletit, në ODEONIN e Qëndrës Ndërkombëtare të Kulturës në “Mbrëmje e Muzikës së Re Shqiptare 1993”, dirigjent Vasil S. Tole.Inçizuar në studiot e Radio-Tiranës në Maj 1993. Bërë CD nga Teknotrade 1998, nr. 22 tek CD: “Sazet, muzika me saze e Shqipërisë së jugut”.
Avaz I” për 4 fagota.11.04.1994Interpretuar nga kuarteti i fagotave “Emerson”, në sallën e Teatrit të Operas dhe Baletit.
Pheromones” për Fl, Cl, V.cello dhe Piano.20.05.1994Interpretuar nga ansambli i Akademisë së Arteve, në Qëndrën Ndërkombëtare të Kulturës në “Ditët e Muzikës së Re 1994”.Inçizuar nga salla nga RTV shqiptar dhe radio gjermane “Deutche Welle”.
25.07.1998Interpretuar nga formacioni “Spect-room” në “REYDALE FESTIVAL 98”-England, në “The Old Meeting House”.
DdA” për kuartet harqesh.16.05.1995Interpretuar nga kuarteti i harqeve “Clasica” i Akademisë së Arteve, në sallën e Akademisë së Arteve.Inçizuar dhe filmuar nga salla nga RTV shqiptar.
24.05.1998Interpretuar nga kuarteti “Tirana” në sallën e T.O.B-it në kuadrin e “Ditëve të Muzikës së Re Shqiptare 1998”.Regjistruar dhe filmuar nga salla nga RTV shqiptar.
Avaz II” për 13 instrumenta.17.05.1995Interpretuar nga instrumentistët e Akademisë së Arteve, në sallën e Akademisë së Arteve, në “Ditët e Muzikës së Re 1995”, dirigjent Alqi Lepuri.Inçizuar dhe filmuar nga salla.
11.07.1999Interpretuar në “Musica Nova, Sofie-Bullgari, në Hall of concert studio of BNR, nga ansambli “Musica nova”-Sofie.Inçizuar nga salla.
Genotip” për orkestër të madhe.23.05.1996Interpretuar nga orkestra e R.T.V Shqiptar, dirigjent Laurent Cuniout-Francë, në sallën e T.O.B-it në “Ditët e Muzikës së Re 1996”.
 16.01. 2003Interpretuar nga orkestra simfonike e RTV Shqiptar, dirigjent Zhani Ciko, ne sallen e A.Arteve, Tirane ne kuadrin e “Allegreto Albania”.Regjistruar nga RTV Shqiptar nga salla.
 17.01. 2003Interpretuar nga orkestra simfonike e RTV Shqiptar, dirigjent Zhani Ciko, ne sallen e Teatrit Migjeni, Shkoder, ne kuadrin e “Allegreto Albania”.
Gjëma” për 16 zëra femrash “a capella’.22.05.1996Interpretuar nga ansambli i vajzave të Akademisë së Arteve, në sallën e Akademisë së Arteve në “Ditët e Muzikës së Re 1996”. Dirigjente Etleva Shehu.
Sarajevalium” për bariton dhe piano.18.12.1996Interpretuar nga Kreshnik Zhabjaku-bariton dhe Merita Rexha-piano, në sallën e T.O.B-it në festivalin “Mbrëmja e Romancës Shqiptare 1996”.
Trias” për flaut dhe orkestër.30.05.1997Interpretuar nga Besnik Doshlani në flaut dhe nga orkestra e “Accademia Musicale Sicilia”, në Palermo-Itali. Dirigjent Gaetano Colojanni.
31.05.1997Interpretuar nga Besnik Doshlani në flaut dhe nga orkestra e “Accademia Musicale Sicilia”, në Catania-Itali. Dirigjent Gaetano Colojanni.
01.06.1997Interpretuar nga Besnik Doshlani në flaut dhe nga orkestra e “Accademia Musicale Sicilia”, në Messina-Itali. Dirigjent Gaetano Colojanni.Transmetuar direkt nga Radio-Tirana dhe regjistruar në studio në Itali në digital. Prodhuar CD Dicso 2, 6’02” dhe shoqëruar me partiturë në revistën “MEMUS 2”, 1997, fq. 84-99.
Epevent” për trio harqesh.16.10.1997Interpretuar nga trio e harqeve e Akademisë së Arteve, në ODEON në “Ditët e Muzikës së Re 1997”.Inçizuar dhe filmuar nga salla nga RTV shqiptar.
Shatra-Patra” për 3 daulle.18.10.1997Realizuar në studion “Aelfior” dhe interpretuar në ODEON-in e Qëndrës Ndërkombëtare të Kulturës në  “Ditët e Muzikës së Re Shqiptare 1997”.Filmuar nga salla.
Kënga e Halilit” për tenor.17.12.1997Interpretuar nga tenori Adrian Xhema dhe pianistja Lindita Kotorri në sallën e T.O.B-it në festivalin “Mbrëmja e Romancës Shqiptare 1997”.
Këngëzë” për soprano dhe piano.04.05.1998Interpretuar nga sop. Majlinda Meçe shoqëruar në piano nga Enina Llozi në sallën e TOB, në FIMB-1998 ( Festivalin e interpretimit të Muzikës bashkëkohore Nikolla Zoraqiì. në sallën e T.O.B-it.Inçizuar dhe filmuar nga RTV shqiptar.
A Psalmodie bono” për orkestër harqesh. Kushtuar Kleanthi Koçit.30.06.1999Interpretuar nga ansambli “AMRA” në fetivalin “Ditët e Muzikës së Re”-1999, në kishën katolike-“Zemra e Krishtit”,  në Tiranë. Dirigjent Zhani Ciko.Filmuar dhe regjistruar nga RTV shqiptar. Botuar partitura në librin “Muzikë dhome” me autorë shqiptarë, Tiranë 2001.
03.06.1999Riinterpretuar më në Odeonin e Q.N.K nga ansambli “AMRA”. Dirigjent Zhani Ciko.
23.04.2002Interpretuar nga orkestra e harqeve e Shqipërisë në festivalin “Skena e re muzikore e Prishtinës”, në “Sallën e Kuqe”, Dirigjent Zhani Ciko.Regjistruar nga RTV Kosova.
13. 05. 2002Interpretuar nga “New filarmonic orchestra”, drejtuar nga dirigjenti Leonardo Quadrini në sallën e koncerteve të Akademisë së Arteve, ora 20:00.
01.06.2002Interpretuar nga “Orkestra e të rinjve”, në Durrës, Dirigjenti zviceran Simon Camartin.
23.12.2002Interpretuar nga orkestra e harqeve te Tiranes, ne sallen e Akademise se Arteve ne aktivitetin e MKRS per shpalljen e Cmimeve vjetore te muzikes “MUZA”.
Hoax” për v.cello solo18.11.1999Interpretuar nga P. Guralumi në “Kamerton festival”, Pescara, Itali.
07.06.2000Interpretuar nga P. Guralumi në festivalin “Ditët e muzikës së re”, Tiranë. Salla e Akademisë së Arteve
Maj 2001Rinterpretuar nga P.Guralumi në “Atelienë” e kompozitorit gjatë “Ditëve…”, 2001
 21.05.2004Interpretuar nga d`Alan Meunier, Paris, France në kuadër të Festiavalit “Ditët e Muzikës së Re”, Tiranë, Katedralja e Shën Palit, ora 19:00.
Përjetësi ” për bariton dhe piano.24.05.2000Interpretuar nga Agim Duro dhe Donika Çili. Poezia L.Poradeci. Salla e Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve.
Ç’u mbush mali ” për korr vajzash dhe piano.24.05.2000Interpretuar nga korri i vajzave të Akademisë së Arteve dir. Milto Vako në sallën e Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve. Poezia L.Poradeci.
30.05.2000Interpretuar nga korri i vajzave të Akademisë së Arteve dir. Milto Vako në sallën e Akademisë së Arteve. Poezia L.Poradeci
 09.05.2002Interpretuar nga korri “Pax Dei”, dirigjente Suzana Turku, në Odeonin e Qëndrës Ndërkombëtare të Kulturës, me rastin e 53 vjetorit të krijimit të Komunitetit Europian. Ora 18:00.
 03.06 2002Interpretuar nga korri “Gjon Simoni”, dirigjente Suzana Turku, në sallën e Akademisë së Arteve, me rastin e 10 vjetorit të krijimit të festivalit “Ditët e Muzikës së Re”.
 25.04.2003Interpretuar ne festivalin “Skena e Re Muzikore e Prishtines”, Salla e Kuqe, Prishtine. Interpretuar nga kori i vajzave te Akademise se Prishtines, dirigjent Baki Jashari.
Dikotomi ” për wind quintet-kuintet fryme. Kushtuar JOANËS.06.06.2000Interpretuar nga kuinteti i frymës “Ç.Zadeja” (B.Doshlani, Fl; I.Gjoka, Ob; A.Shero, cl; A.Cane, Corn; F.Jaho, Bsn) në festivalin “Ditët e muzikës së re”, Tiranë. Salla e Akademisë së Arteve.
Eumenides” nr. 5, për solist, korr dhe orketër simfonike19.11.2001Interpretuar nga “solistët, korri dhe Orkestra e Ngjyrave” Athinë, dirigjent Milto Logiadis në sallën e “Megaro Musiqi” në Athinë.Filmuar dhe regjstruar nga salla.
Aria of Pithia and Interlude , nga opera “Eumenides”06.12.2002Interpretuar nga Orkestra e Ngjyrave, Athine, dirigjent Kynian Johns-Australi, ne Athens Concert Hall.
Interlude nr. 1 nga opera “Eumenides” .23.09. 2003Interpretuar nga Orkestra simfonike e RTV Shqiptar, dirigjent Eno KOCO, salla e Akademise se ARTEVE.Regjistruar dhe filmuar nga salla prej RTV Shqiptar.
Aria of Athena
EUMENIDES
03.12.2003Interpretuar nga Orkestra e Ngjyrave, Athine, dirigjent Milto Logiadis, kenduar nga Michiko Hayashi-Japan, Athens Concert Hall.Filmuar dhe regjistruar nga salla, transmetuar ne ERT1.
Aria of Apollo
EUMENIDES
03.12.2003Interpretuar nga Orkestra e Ngjyrave, Athine, dirigjent Milto Logiadis, kenduar nga Hiroyuki Narita-Japan, Athens Concert HallFilmuar dhe regjistruar nga salla, transmetuar ne ERT1
Aria of Pythia
EUMENIDES
03.12.2003Interpretuar nga Orkestra e Ngjyrave, Athine, dirigjent Milto Logiadis, kenduar nga Tatiana Roubinskaja-Russia, Athens Concert Hall.Filmuar dhe regjistruar nga salla, transmetuar ne ERT1
Aria of Clytemnestra
EUMENIDES
03.12.2003Interpretuar nga Orkestra e Ngjyrave, Athine, dirigjent Milto Logiadis, kënduar nga Voula Amiradaki & Margarita Syggeniotou-Greece, Athens Concert HallFilmuar dhe regjistruar nga salla, transmetuar ne ERT1.
Aria of Orestes
EUMENIDES
03.12.2003Interpretuar nga Orkestra e Ngjyrave, Athine, dirigjent Milto Logiadis, kënduar nga Wei Long Tao-China, Athens Concert HallFilmuar dhe regjistruar nga salla, transmetuar ne ERT1.
Aria of Athena
EUMENIDES
03.12.2003Interpretuar nga Orkestra e Ngjyrave, Athine, dirigjent Milto Logiadis, kënduar nga Anna Toneeva-Russia, Athens Concert HallFilmuar dhe regjistruar nga salla, transmetuar ne ERT1.

Veprat e regjistruara në skedarin e Radio-Tiranës

“Kontrast”0-2515’05”
“Koncert për orkestër”0-26011’15”
“Rend or Marathonomak”0-2709’03”
“Rondo”0-2734’03”
“Epitaf dhe Britmë”0-2846’30”
“As më ngre shaminë”-836-erotike jugu
“Dallandyshe e parë”10-Maratona
“Mall”463-Autor
“Rondo”8’35”