Doli nga shtypi botimi "Albanian intangible heritage in CD" (tekst+2 CD, iso-polifonia dhe monodia) i pergatitur nga Prof. Dr. Vasil S. TOLE. Ky botim multimedial eshte i pari ne serine e botimeve ne bashkepunim me UNESCO-n dhe kryesisht i drejtohet lexuesve dhe te interesuarve jashte Shqiperise. Botimi permban parathenien e Drejtorit te Pergjithshem te Unesco-s, studimin e iso-polifonise dhe monodise nga pikepamja shkencore dhe artistike, si dhe 2 CD me muziken me te mire folklorike shqiptare.

Te gjithe te interesuarit per blerjen e tij, kontaktoni duke derguar nje e-mail ne: tole@albmail.com.

Parathenia e Drejtorit te Pergjithshem te Unesco-s, Koïchiro Matsuura.

Kthehu tek faqja kryesore