Me zotin Rexhep Mejdani

Me Jorgo Leotcakos

Me Dhora Lekën dhe Feim Ibrahimin

Me Prof. Ramadan Sokolin dhe Dr. Rexhep Munishin

Me Dr. Cezare Manxoni

Me Cesk Zadejën

Me etnomuzikologun Simha Harom dhe kompozitorin A. Peci

Çmimi i pare në konkursin Dimitri Mitropoulos, Athine 2001

Me ministrin e kulturës së Greqisë z. Venizellos

Me z. Venizellos dhe znj. Arta Dade

Me Z. Stamatis MAVROS, president i Organizates se Kultures Helene, GREQI

Me Dhora Leken, Albert Papariston, Zhani Cikon dhe Mustafa Krantjen

Me Dhora Leken dhe Albert Papariston

Me Henk Heuvelmans, sekretar i ECPNM, Konferenca Europiane e Promotoreve te Muzikes se Re

Me Jannis Xenakis dhe te tjere

Me Dr. Horst Godicke

Me Dr. Horst Godicke

Me arkeologun Pier Cabane

Gjate provave te Eumenideve, ERT, Athine, 2005

Me Dirigjentin Alpaslan Ertyngealp, dhe Prof. Kurupos gjate provave te Eumenideve, ERT, AThine, 2005

Me Z. Stamatis Mavros, President i Cultural Hellenic Organisation, Athine, 2005

Me Z. Petros Tatoulis, Minister i Kultures se Greqise, Athine, 2005

 


Kthehu tek faqja kryesore